logo-deli

Mad ud af huset Nytårsaften

 

Nytårsmenuen 2019

Forret: Fiske Tapas tallerken m/ Blinis m/ laksetatar , Varm røget hellefisk m/ rugbrødscrumble og wasabidressing , Cocktail m/ håndpillede rejer og mango creme , Ærtepure m/ marineret tigerrejer , serveres m/ hjemmebagt flutes og smør

Hovedret: Chauteaubriand ( Helstegt Oksemørbrad ) m/ svampesauce , råstegt kartofler , hvidløgsbønner , fyldt porto bello og grøntsagssouffle

Dessert: Chokoladevulkan ( Blødende Hjerte ) , Fyldt Nøddekurv , dragefrugt  , Vebbesrtup softice og hindbærcoli

Kr. 399,00

Lux. Smørrebrød Ud af huset    kr. pr. stk 39,00

Åbningtider November 2019

 Åbent Lørdag d. 23 Nov. fra kl 12,00 til kl. 16,00

Åbent Lørdag d. 30 Nov. fra kl 12,00 til kl. 16,00

Læs mere