logo-deli

Om Restaurant Pavillonen

Restaurant Pavillonen er en moderne restaurant med plads til 150 gæster inde, fordelt på 2 lokaler og 100 gæster til udeservering.
Restauranten er åben alle dage  fra 1. april til 20. oktober og i nogle weekender i vinterhalvåret. Se vores åbningstider herVi har åbent for selskaber hele året. 

Restaurant Pavillonen

I Restauranten kan i nyde vores lækre smagsfulde Fiskeretter anrettet som Tapas. Vi sætter en ære i at sammensætte en perfekt smagssymfoni af årstidens friske råvarer.

Prøv vores Frokost Stjerneskud eller vores populære Aften Tapas Fiskebuffet , serveret på en restaureret pram i restauranten

Giv os et besøg i de naturskønne omgivelser , lige midt i fjorden

Cafe Isbåden

Cafe Isbåden sørger for den lette sult og de gode IS. Kik ind og lad dig friste. Spis isen på terrassen , eller gå op på tagterrassen og nyd den gode udsigt ud over hele Venø bugt eller se den smukke solnedgang.

Selskaber , møder og kursus

Vi har altid åbent for selskaber hele året.

Vore lokaler ligger på marinaen lige midt i fjorden , og har dermed de gode placering , kombineret med vores udsøgte selskabsmenuer , danner vi dermed de perfekte rammer for Selskaber/ Fester af enhver art.

NYT: Vi har i Vinter perioden TAKE AWAY Tapas Anretninger

 

Rest. Pavillonen og cafe Isbåden 2022

Vi har  åbent i Restaurant Pavillonen og Cafe Isbåden 

Åbningstider i :Juni , Juli og August

Alle dag fra kl 11,30 til kl. 20,30 

Frokost og aften Tapas Buffet

Læs mere