logo-deli

Om Restaurant Pavillonen

Restaurant Pavillonen er en moderne restaurant med plads til 150 gæster inde, fordelt på 2 lokaler og 100 gæster til udeservering.
Restauranten er åben alle dage  fra 1. april til 20. oktober og i nogle weekender i vinterhalvåret. Se vores åbningstider herVi har åbent for selskaber hele året. 

Restaurant Pavillonen

I Restauranten kan i nyde vores lækre smagsfulde Fiskeretter anrettet som Tapas. Vi sætter en ære i at sammensætte en perfekt smagssymfoni af årstidens friske råvarer.

Prøv vores Frokost Stjerneskud eller vores populære Aften Tapas Fiskebuffet , serveret på en restaureret pram i restauranten

Giv os et besøg i de naturskønne omgivelser , lige midt i fjorden

Cafe Isbåden

Cafe Isbåden sørger for den lette sult og de gode IS. Kik ind og lad dig friste. Spis isen på terrassen , eller gå op på tagterrassen og nyd den gode udsigt ud over hele Venø bugt eller se den smukke solnedgang.

Selskaber , møder og kursus

Vi har altid åbent for selskaber hele året.

Vore lokaler ligger på marinaen lige midt i fjorden , og har dermed de gode placering , kombineret med vores udsøgte selskabsmenuer , danner vi dermed de perfekte rammer for Selskaber/ Fester af enhver art.

NYT: Vi har i Vinter perioden TAKE AWAY Tapas Anretninger

 

Åbningstider i September

Cafe Pavillonen har lukket Hver Mandag og Tirsdag

Cafe Pavillonen har åben for Servering inde og ude fra kl 12,00 til 20,00

Cafe Isbåden har åben Onsdag til Søndag Fra kl.12,00 til 18,00

Enkelte andre lukkedage kan forekomme i September

Se vores A'la carte kort eller læs mere om vores tapas buffet

 

Læs mere